Dags att åka hem

Då var det dags att bege sig hem till Sverige igen. Vi har blandade känslor, vi vill givetvis vara kvär här men samtidigt saknar vi Sverige och personer runt omkring oss en del nu så det ska bli skönt att komma hem faktiskt. Men en sak är säker och det är att vi kommer att sakna Kenya och människorna som vi har träffat här nere!
 
Sedan vi kom tillnbaka till colleget har vi mest väntat ut tiden känns det som. skrivit en del, solat en del (en hel del faktiskt) och set någon film. Men nu är det som sagt dags att komma hem till Sverige igen. Och det betyder kyla :S Vi har heller inte riktigt fått några julkänslor här nere, vilket inte är så konstigt kanske. Så julen kommer vara rätt lätt att märka när vi kommer hem kan jag tänka.
 
Vi har hört att det är snöoväder med mycket snö och blåst hemma så vi hoppas verkligen att vi kommer att kunna landa på landvetter! Vi vill inte bli sittandes i Paris i onödan...
 
Kan bli ett inlägg till när vi kommer hem med lite bilder från vår tid här nere. Ses snart alla goda och glada människor :D Ciao!

Kommentarer :

#1: Mamma Sjögander

Välkomna hem båda två. Vi ser framemot att möta er på landvetter.

skriven

Kommentera inlägget här :