Film från safarin och besök på förskolor

 
Här kommer en liten (ganska lång) film från vår safari. Se och njut :)
 

 
 
Vi håller på och avsluta vårt fältarbete med de sista besöken och intervjuerna. Imån ska vi göra vår sista observation och intervju...förhoppningsvis. Man vet ju aldrig. Det är väldigt rolig att besöka förskolorna och vi får mycket intressant information under intervjuerna. Men oj vad trött man blir! Fullkomligt slut när man kommer hem.
 
Den förskolan vi kom till idag hade igentligen slutat för terminen men de hade lovat att lärarna skulle komma dit så vi kunde få intervjua dem. Men gästvänliga som de är här så hade de även dragit ihop en 70 barn, som fick komma till förskolan bara för vår skull. Man känner sig lite dum, men de verkar inte tycka att de är några problem alls. De är bara glad och tacksamma att vi vill komma dit. Man känner sig verkligen välkommen. Denna skolan håller även på att bygga nya lokaler så för tillfället driver de skolan på två ställen. Gamla och nya, men de ligger nära varandra. Hade de inte sagt att den ena skolan var nybyggd hade vi nog inte uppfattat det, men när de sa det la man märke till att det fanns glas fönster på byggnaderna, fungerande dörrar,, griffeltavlorna var hela och det var lite renare på nått vis. Förskolan var dock kvar i de gamla byggnaderna.
 
I väntan på att de skulle förbereda för vår ankomst och intervjuerna fick vi vänta i ett litet rum/ förråd.
 
På en annan förskola fick vi även testa på att undervisa lite själva. Vi fick lära ut de engelska orden på saker i köket. Viktoria ritade och skrev och Sebastian gick sedan igenom alla bilder och ord med barnen. Högläsning och ljudning tillsammans. Man fick leta efter de hela områderna utan hål tavlan, för att kunna rita och skriva.

Kommentarer :

#1: Mamma Sjögander

Vilken häftig film. Den ska jag snart titta på igen och igen och igen.......

skriven
#2: sylvia

Hej på er!:)
vi tog en paus från skrivandet åå kolla på er film..verka som ni får uppleva mycket åå va häftigt åå se alla djur på så nära håll! blir lätt sugen på att göra en safariresa :)
kram på er från Sylvia & Jennifer och ett kallt sverige

Svar: Efter examen är det din tur att åka iväg:) Du få ta en sväng om Kenya då ;)
Viktoria Lindholm och Sebastian Sjögander

skriven
#3: sylvia

yes åå de ska bli så sjuukt underbart!!:)) de får ja göra men då är inte ni där juu..
Hoppas ni har det grymt kul åå njut dem sista veckorna så ses vi snart !
kram på er båda två

skriven

Kommentera inlägget här :