Söndagen den 4 November

Söndagar på collageområdet är väldigt lugna. Studenterna är i kyrkan och vi försöker få tiden att gå. Tur att det finns fotboll att följa! Hittills idag har jag sett ca 10 avsnitt av 100 höjdare (filip och fredrik) plus filmen Eraserhead, som Weiland utnämt till "den bästa film jag någonsin sett!". Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den filmen riktigt... Speciell är rätt ord.
 
Imorgon ser vi fram emot Safari i Nationalparken Masai Mara! Vi har fått tag i ett bra Safaripaket för en rimlig peng. Vi är borta i två dagar och kommer (om vi ha tur) att få se bland annat "The big five", Giraff och en hel drös med fåglar. Vår chaufför kommer och hämtar oss kl 07.00 imorgon bitti sedan anländer vi till vårt Camp vid middagstid. Vi äter först lunch innan vi åker ut på första Safarituren. Sedan blir vi bjudna på middag på camp-området på kvällen innan vi ska få vår skönhetssömn i vad som kallas för "luxurytents". Vi kommer också att åka ut på en safaritur tidigt på tisdag morgon. Sedan avslutas paketet med ett besök på en känd Restaurang som heter "Carnival". Förr kunde man bland annat beställa in krokodil, lejon och elefant etc. Men det kan man inte göra längre. Men det här kommer att bli spännande! :)
 
 
 
Bild 1: Nick och hans son Samuel följer spänt Ellos kamp om guldet.
 
Igår medan Viktoria var med resten av collaget på ännu en Sportsday så åkte jag, Nich, Samuel och Pete in till Thika och såg på Man UTD - Arsenal och Swansea - Chelsea på en pub. När vi skulle åka hem så kändes det inte jätte tryggt att gå runt i en stad och leta efter en Matatu eftersom det hade blivit mörkt ute (det mörknar vid 18-19 här i Kenya). Vi hade dock tur  och hittade en ganska snabbt.

Bild 2: Vi hade besök av lejon utanför vårt hus inatt. Dessa spår fanns utanför vårt stängsel till vår tomt.

Kommentarer :

#1: Mikaela Syster

Fasen va ballt, så jädra avis! Ta många snygga bilder på safarit!!

Svar: Vi har haft det riktigt bra! Vi kommer lägga upp lite bilder här senare :)
Viktoria Lindholm och Sebastian Sjögander

skriven

Kommentera inlägget här :